Εξατομίκευση

Μια ενοποιημένη διαδικασία καθιστά τις υπηρεσίες μας μοναδικές. Από την πρώτη φορά που θα γνωρίσουμε τον ασθενή στην Ortholife εξασφαλίζουμε πως σε κάθε βήμα στο ταξίδι του μαζί μας θα εξελίσσεται ομαλά και μπορεί να αισθάνεται ασφαλής. Καταλαβαίνουμε πως οι πελάτες μας δεν χρειάζονται απλά τα προϊόντα μας, αλλά και εξυπηρέτηση μετά την παραλαβή τους.

Γνωρίζουμε πως κανένα άτομο δεν είναι το ίδιο, ούτε και οι απαιτήσεις τους. Επομένως, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην δημιουργία ενός ατομικού πλάνου θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.

Η διαφάνεια είναι μέρος της κουλτούρας μας και επικοινωνούμε κάθε πρόοδο στη διαδικασία για να εμπνεύσουμε εμπιστοσύνη, και για να χτίσουμε μαζί σας ένα καλύτερο αύριο.

Προσέγγιση στη μεταποίηση

Η προσέγγιση μας στην ορθωτική γενικά, είναι για μας πολύ περισσότερα από μια απλή εργασία. Είναι σκοπός και ιδανικά. Στην ortholife καταβάλλουμε μια συνεχιζόμενη προσπάθεια, εξέλιξης,  αυτοματισμού του περιβάλλοντος εργασίας και της ανταλλαγής δεδομένων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών μας.

Η κατασκευή κατά παραγγελίας πρόσθετων και ορθωτικών είναι κατά παράδοση μια χειρωνακτική εργασία χωρίς αυτοματισμούς. Η Ortholife πρωτοπορεί ανεβάζοντας την παραγωγή προσθετικών και ορθωτικών μέσων στο επόμενο επίπεδο

Είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε έξυπνα συστήματα, το Ίντερνετ των πραγµάτων (IoT), το υπολογιστικό νέφος, τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ), και άλλες σημαντικές τεχνολογίες του σήμερα όποτε χρειαστεί.

Τρισδιάστατη Σάρωση

Η τεχνολογία τρισδιάστατης σάρωσης μπορεί να πραγματοποιήσει μετρήσεις υψηλής ακριβείας για τον κάθε ασθενή μας. Ο οπτικός σαρωτής μας επιτρέπει να αναδημιουργήσουμε ψηφιακά ένα υψηλής ανάλυσης τρισδιάστατο μοντέλο του ασθενούς σε δευτερόλεπτα, χωρίς άμεση επαφή με τον ασθενή ή το χάος που μπορεί να προκαλέσει ένας γύψος. Ύστερα από την αποθήκευση των αρχείων ο κατάλληλα εκπαιδευμένος σχεδιαστής της Ortholife μπορεί να αρχίσει άμεσα την διαδικασία σχεδιασμού του προϊόντος

Διορθώσεις στο C.A.D. (Computer Aided Design)

Αξιοποιούνται δυνατά προγράμματα για τον σχεδιασμό οποιουδήποτε είδους και πολυπλοκότητας μέλος του σώματος σε ένα ψηφιακό μοντέλο. Το πρόγραμμα επιτρέπει στους σχεδιαστές ορθωτικών και πρόσθετων μελών μας να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να σχεδιάσουν μια συσκευή όπως ποτέ άλλοτε και να πραγματοποιήσουν περίπλοκες προσεγγίσεις στο σχεδιασμό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Ανεβάζει την ακρίβεια της εφαρμογής του πρόσθετου η ορθωτικού μέσου και καθιστά βέβαιη την βέλτιστη λειτουργικότητα του.

Cloud Software

Το υπολογιστικό νέφος (Cloud Computing) μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση, να αποθηκεύουμε, να ελέγχουμε και να επεξεργαζόμαστε δεδομένα από διαφορετικές τοποθεσίες. Αυτό συνδράμει στην ταχεία πρόοδο της παραγωγικής διαδικασίας με ελάχιστη επίβλεψη. Παίρνουμε σοβαρά την ασφάλεια των δεδομένων, την προστασία τους, εφαρμόζοντας πλήρως τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR, και αξιοποιούμε τα υψηλότερα διαθέσιμα μέτρα για την προστασία τους. Η επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας μπορεί να γίνει από οποιαδήποτε τοποθεσία, επιτρέποντας μας να συγκεντρώσουμε και να αναλύσουμε σημαντικά παραγωγικά δεδομένα με σκοπό την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Τεχνολογία Τρισδιάστατης Εκτύπωσης

Η τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης έχει ανοίξει τις πόρτες για το μέλλον της βιομηχανίας των προσθετικών και ορθωτικών μέσων. Ίσως να μην είναι πιθανό να αντικαταστήσει πολλές παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ικανή να φέρει αποτελέσματα γρήγορα, με υψηλή ακρίβεια και με λειτουργικά υλικά.

Η κατανόηση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας τρισδιάστατων εκτυπώσεων μας επιτρέπει να λαμβάνουμε καλύτερες αποφάσεις και μας επιτρέπει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στην τελική μορφή του προϊόντος. Η τρισδιάστατη εκτύπωση προσφέρει μεγάλη ελευθερία στο σχέδιο και καθιστά εύκολη την κατασκευή πολύ περίπλοκων γεωμετρικών σχεδίων. Αυτό μας επιτρέπει να αναθεωρήσουμε πολλές μεθόδους, επιτρέπει στους ιατρούς καλύτερη κλινική εξέταση, με την παροχή τελικά βέλτιστων υπηρεσιών για τους ασθενείς μας.

Για κάθε ορθωτικό προϊόν που ετοιμάζουμε για εσάς, ακολουθούμε:

Αξιολόγηση

Αναφορά (Report)

Συμφωνία

Μετρήσεις

Κατασκευή

Δοκιμές και προσαρμογές

Τελευταία δοκιμή

Επόμενες συναντήσεις, μετά την παραλαβή (after sales service)