Ποιοι είμαστε

H Ortholife απο το 2010 παρέχει εμπεριστατωμένες υπηρεσίες στο χώρο της ορθοπεδικής αποκατάστασης σε άτομα με ακρωτηριασμό, παραπληγία, ημιπληγία και σε κάθε είδους παθομηχανική ορθοπεδική διαταραχή. Όλες οι κατασκευές γίνονται επί παραγγελία στο εργαστήριο μας, ενώ στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε σύγχρονο ορθοπεδικό υλικό, καθώς και βοηθήματα αποκατάστασης που καλύπτουν κάθε ανάγκη. Οι ιδρυτές της Ortholife, Ελευθέριος Σαμιώτης και Νικόλαος Πεταλάς, καθώς και οι συνεργάτες τους, συνθέτουν μια εξειδικευμένη ομάδα που στοχεύει στη διεπιστημονική προσέγγιση της πάθησης του ασθενή και πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο, αναπτύσσει σχέσεις ειλικρίνειας και φροντίδας, με σκοπό την επανένταξη του ασθενούς σε μια φυσιολογική καθημερινότητα.

 

Αποστολή

Τα χρόνια εμπειρίας μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τη θέλησή μας να προσφέρουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, είναι αυτά που μας προτρέπουν και μας ωθούν, στο να δίνουμε πάντα προβάδισμα στην αξία του ανθρώπου και σε μας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και την ικανοποίηση για την αρτιότερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας.

Όραμα

Όραμα μας είναι να φέρουμε στην Ελλάδα την τεχνογνωσία καθώς και σύγχρονα, καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα που αφορούν τα ορθωτικά και τις προθέσεις με προσβασιμότητα για όλους

Η ομάδα μας


Ελευθέριος Σαμιώτης

CEO

“Είμαι απόφοιτος του Salford University της Μ. Βρετανίας στον τομέα της προθετικής και ορθωτικής επιστήμης. Η εργασιακή μου εμπειρία σε κλινικές του Λονδίνου αλλά και τα δεκάδες πιστοποιητικά και σεμινάρια που έχω στην κατοχή μου από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του εξωτερικού, μου έχουν δώσει τη δυνατότητα να προσφέρω υπηρεσίες και να μεταφέρω τεχνογνωσία στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω διατελέσει Πρόεδρος του Πανελληνίου συλλόγου αδειούχων Προθετικών και Ορθωτικών για πέντε χρόνια και μέλος σε διάφορες εξεταστικές επιτροπές του Υπουργείου Υγείας. Η συνεργασία μου με τον Νίκο Πεταλά και η κλινική μας ομάδα σας υπόσχεται ότι η ποιότητα των κατασκευών και των υπηρεσιών που παρέχουμε στο πιο σύγχρονο ορθοπεδικό κέντρο της χώρας, θα σας κάνει μέλος της οικογένειας μας από την πρώτη ημέρα.”

Νικόλαος Πεταλάς

CEO

“Με τεχνική εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της προθετικής και ορθωτικής επιστήμης, κάθε μέρα έρχομαι σε μια νέα πρόκληση να φέρω εις πέρας το βέλτιστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα σε όποιον μας απευθύνεται. Η συμμετοχή μου σε πολυάριθμα σεμινάρια και η παρακολούθηση όλων των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας μου δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρω ό,τι πιο σύγχρονο υφίσταται στο χώρο της επιστήμης μας. Η συνεργασία μου με τον Ελευθέριο Σαμιώτη και την κλινική μας ομάδα θα καλύψει τις προσδοκίες ακόμα και του πιο απαιτητικού μας πελάτη.”

Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών


Έφη

Γραμματειακή Υποστήριξη

“Όντας αρκετά χρόνια στην Ortholife, θεωρώ καθήκον μου κάθε πελάτης να εξυπηρετηθεί ορθά, γρήγορα και αποτελεσματικά.”

Ανδριάνα

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

“Για μένα έχει μεγάλη σημασία η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου και του εκάστοτε πελάτη. Αρμοδιότητα μου η ενημέρωση του, βάση των οδηγιών που λαμβάνουμε από τον ασφαλιστικό φορέα, για την κάλυψη των αναγκών καθώς και για όποια άλλη διαδικασία απαιτείται για την μέγιστη εξυπηρέτηση στα αιτήματα του.”

Τμήμα πωλήσεων


Πετρούλα

Υπεύθυνη Πωλήσεων

“Ενημερώνω πάντα τους ασθενείς όσο και τους ιατρούς για τις δυνατότητες αυτονομίας που δίνει η τεχνολογία σήμερα. Η σωστή ενημέρωση και το να βρίσκομαι δίπλα σε κάθε τους βήμα κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης, οδηγεί πάντα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάνοντας τους πελάτες και τους συνεργάτες μας να αισθάνονται ασφάλεια και εμπιστοσύνη.”

Σωτήρης

Υπεύθυνος Πωλήσεων

“Η επιλογή του σωστού ορθωτικού και ορθοπεδικού βοηθήματος είναι η δουλεία μου. Σε συνεργασία πάντα με την κλινική ομάδα και τον θεράπων ιατρό, επιλέγουμε τη βέλτιστη λύση που θα αντιμετωπίσει με επιτυχία την κάθε πάθηση του εκάστοτε ασθενή.”

Τεχνικό τμήμα


Γιώτα

Υπεύθυνη τμήματος σιλικόνης

“Αγαπώ το χρώμα. Αγαπώ να δημιουργώ. Κάθε νέο προσθετικό μέλος σιλικόνης, είναι κι ένας νέος στόχος, μια πρόκληση να καταφέρω να “δώσω ζωή” και να κάνω σάρκα μερικά γραμμάρια άχρωμης σιλικόνης. Είναι μοναδικό κι ασύγκριτο το συναίσθημα έκπληξης και χαράς που αποτυπώνεται στα μάτια των ανθρώπων, που μας εμπιστεύονται. Αυτή η χαρά είναι που με γεμίζει και πυροδοτεί με έμπνευση τις καλλιτεχνικές μου ενασχολήσεις.”

Γιώργος

Υπεύθυνος σχεδίασης & 3D printing

“Πρόκληση για μένα είναι να σχεδιάζω ψηφιακά σε συνεργασία με τους τεχνικούς της Ortholife τα πιο εξελιγμένα ορθοπεδικά βοηθήματα που μπορεί να προσφέρει η επιστήμη σήμερα. Είναι εκπληκτικό όταν βλέπεις το χαμόγελο του ασθενή καθώς χρησιμοποιεί ένα απ’ τα βοηθήματα που πρίν λίγες ώρες το είχες στην οθόνη του υπολογιστή.”

Δημήτρης

Υπεύθυνος εργαστηρίου

“Η ενασχόληση μου στο τμήμα του ορθοπεδικού εργαστηρίου για πάνω απο 25 χρόνια με κάνει να κατασκευάζω ορθοπεδικά βοηθήματα, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και τις οδηγίες των ορθοπεδικών οίκων του εξωτερικού. Η απόλυτη λειτουργικότητα σε μία κατασκευή, όπως και το αισθητικό της αποτέλεσμα με κάνουν να αγαπάω τη δουλεία μου κάθε μέρα και περισσότερο.”

Χρήστος

Τεχνικός εργαστηρίου

“Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις στο εργαστήριο της Ortholife, μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξω δεξιότητες και να συνεργαστώ με μία ομάδα που πληρεί τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας. Η οργάνωση του εργαστηρίου και η σωστή χρήση όλων των μηχανημάτων κατασκευής, είναι η δουλεία μου.”

Ιωάννα

Φυσικοθεραπεύτρια

“Ως φυσικοθεραπεύτρια στην Ortholife στόχος μου είναι η εκπαίδευση της βάδισης και η ενδυνάμωση των ασθενών μετά από ακρωτηριασμό. Εξίσου σημαντικό είναι το πρόγραμμα ασκήσεων σε παιδιά καθώς συμπληρώνει άρτια τη θεραπεία με τον κηδεμόνα και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.”

Διανομή


Μπάμπης

Διανομή

“Εκτελώ και παραδίδω καθημερινά οποιαδήποτε παραγγελία μου ζητηθεί. Ταχύτητα, χαμόγελο και άμεση εξυπηρέτηση είναι τα δυνατά μου στοιχεία.”

Αντώνης

Διανομή

“Η μεταφορά των ασθενών με ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγεινομικά πρωτόκολλα για εμένα, είναι κανόνας. Είναι εντυπωσιακό όταν οι ασθενείς μου περιγράφουν, αλλα και όταν βλέπω εγώ ο ίδιος την τεράστια εξέλιξη που έχουν απο την πρώτη έως την τελευταία ημέρα.”

Γιατί εμάς?

Η επιλογή συνεργασίας μαζί μας εγγυάται:

Κλινική τεχνογνωσία

Κάθε προϊόν που προσφέρουμε αξιολογείται διεξοδικά από κλινική άποψη, διασφαλίζοντας ότι λειτουργούν στην πράξη – όχι μόνο στη θεωρία. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια μιας ομάδας κλινικών ιατρών.

Ποιότητα

Λειτουργούμε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485 για ιατρικές συσκευές, τηρώντας αυστηρά πρότυπα για να διασφαλίσουμε ότι παρέχουμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Οι επτά εγκαταστάσεις παραγωγής μας χρησιμοποιούν κορυφαία τεχνολογία παγκοσμίως για την κατασκευή συσκευών κατά παραγγελία που ταιριάζουν ακριβώς στις απαιτήσεις του χρήστη.

Εξυπηρέτηση εστιασμένη στον πελάτη

Οι ανάγκες σας, είτε ως κλινικός ιατρός είτε ως χρήστης των προϊόντων μας, είναι υψίστης σημασίας για εμάς και παραμένουν στην καρδιά όλων όσων κάνουμε. Προσπαθούμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες, από την παροχή χρήσιμων συμβουλών έως την γρήγορη ανατροπή και την παροχή αξιόπιστων συσκευών.

Ortholife Cyprus

Ορθοπεδικές κατασκευές

Γεωργίου Ιωαννίδη 13 Στρόβολος – Λευκωσία 2054